با وجود اینکه سال ها از معرفی واقعیت افزوده (Augmented Reality) می گذرد، این تکنولوژی زمانی برای مردم قابل لمس شد که راه خود را در تلفن های همراه و دوربین ها باز کرد و به صورت یک اپلیکیشن واقعیت افزوده در دسترس مردم قرار گرفت.

«واقعیت افزوده (Augmented Reality) تکنولوژی است که واقعیت مجازی (Virtual Reality) را با دنیای واقعی ترکیب می کند و تصاویر ویدیویی زنده ای را ایجاد می کند که با استفاده از گرافیک کامپیوتری بهبود داده شده اند.»

برای تجربه کردن واقعیت افزوده کاربر هم می تواند از هدست های مخصوص به آن استفاده کند و هم در قالب یک اپلیکیشن موبایل، بر روی صفحه ی گوشی خود از آن بهره ببرد.

پیش بینی ها نشان می دهند که ارزش بازار واقعیت افزوده تا سال ۲۰۲۰ به میزان ۱۰۰ میلیارد دلار خواهد رسید و این به دلیل استفاده از اپلیکیشن واقعیت افزوده، هدست و عینک های هوشمند است که به تمامی صنایع کوچک و بزرگ ارزش بخشیده است.

در حال حاضر تکنولوژی AR پتانسیل بسیار زیادی برای حل مشکلات ما نشان داده است و از تحصیل گرفته تا عمل های جراحی، واقعیت افزوده توانسته مشکلات زیادی را برای ما حل کند.

در ادامه لیستی از کاربرد های تکنولوژی واقعیت افزوده را در اختیار شما قرار می دهیم. شاید این تکنولوژی بتواند به کسب و کار شما نیز کمک کند!

  • واقعیت افزوده در پزشکی
    دانش آموزان پزشکی از تکنولوژی AR و اپلیکیشن واقعیت افزوده برای انجام جراحی در محیطی کنترل شده استفاده می کنند. علاوه بر این، این تکنولوژی برای فراهم کرن توضیح تصویری برای بیمار از یک بیماری خاص استفاده می شود.تکنولوژی AR می تواند با بهبود بخشیدن قابلیت دیداری پزشک به او در انجام عمل های جراحی کمک کند. این تکنولوژی می تواند با MRI و X-Ray ترکیب شود و دید کاملی را برای جراح فراهم کند.در جراحی اعصاب نیز اپلیکیشن های واقعیت افزوده کاربر گسترده ای دارند. با توجه به اینکه ساختار مغز انسان تقریبا همیشه ثابت است، داشتن یک مدل سه بعدی از مغز در کنار آناتومی بیمار می تواند به پزشک کمک بسیاری کند.
  • واقعیت افزوده در تحصیل
    با توجه به گسترده شدن کاربرد تبلت ها در کلاس های درس، امروزه مدرسان به استفاده از اپلیکیشن های واقعیت مجازی برای آموزش روی آورده اند.کاربرد اپلیکیشن واقعیت افزوده در کلاس درس به این صورت است که محیط آموزشی را برای دانش آموزان ارتقا می دهد و تدریس مباحثی مانند ستاره شناسی و منظومه شمسی را بسیار راحت تر و ملموس تر می کند.علاوه بر این، این تکنولوژی می تواند در آموزش موسیقی نیز به دانش آموزان کمک کند.
  • واقعیت افزوده در خرده فروشی
    در فضای فیزیکی خرده فروشی، این روز ها افراد بیش از هر چیز از تلفن همراه خود برای جستجو و مقایسه اجناس مختلف استفاده می کنند. اپلیکیشن واقعیت افزوده در فضای خرده فروشی می تواند به خریداران کمک کند تا پیش از خرید با نتیجه نهایی خرید خود آشنا شوند و خرید مطمئن تری داشته باشند.به عنوان مثال، برند معروف موتور سیکلت Harley Davidson با فراهم کردن اپلیکیشن AR به خریداران این امکان را می دهد که پیش از خرید و به صورت مجازی رنگ مورد نظر و سایر جزئیات موتور سیکلت مدنظر خود را ببیند.
  • واقعیت افزوده در طراحی و مدل سازی
    از طراحی داخلی گرفته تا معماری و ساخت ساز، تکنولوژی AR به طراحان کمک می کند که نتیجه نهایی کار خود را تصویرسازی کنند و پیش از ساخت ببینند.معماران و مهندسان با استفاده از هدست های AR می تواند پیش از ساخت در ساختمانشان قدم بزنند و تمام جزئیات طرح خود را ببینند تا ساده تر بتوانند اصلاحات لازم را پیاده سازی کنند.مهندسان شهرسازی حتی می توانند شمای کلی شهر را با استفاده از هدست های AR ببینند.به طور کلی، هر کار طراحی و مدل سازی که به ساخت اشکال فضایی مربوط می شود می تواند از یک اپلیکیشن واقعیت افزوده بهره ببرد.
  • واقعیت افزوده در صنعت توریسم
    در سال های اخیر، تکنولوژی تاثیر بسیار شگرفی بر روی صنعت توریسم گذاشته است. اما تکنولوژی AR بیش از هر چیز دیگری توانسته به آزانس های مسافرتی در جذب مشتری کمک کند.با استفاده از یک اپلیکیشن واقعیت افزوده، مسافران می توانند پیش از سفر نگاهی به مقصد مورد نظر خود بیاندازند!تصور کنید قبل از اینکه بلیط خود را بخرید بتوانید در شهر مد نظر خود به صورت مجازی قدم بزنید و نگاهی به موزه ها و کافه هایی که می خواهید بروید بیاندازید!تکنولوژی AR بی شک می تواند به صنعت توریسم و آژانس های مسافرتی کمک شایانی کند.
  • واقعیت افزوده در مسیریابی
    کاربرد AR برای مسیریابی بیش از هر چیز دیگری برای زندگی روزمره ما ملموس است.این تکنولوژی برای مسیریابی در واقع به کمک قابلیت مکان یابی یا GPS تلفن همراه ما می آید و به کاربر کمک می کند تا راحت تر از نقطه A به نقطه B برود.

با استفاده از دوربین تلفن همراه و ترکیب آن با GPS گوشی، کاربر می تواند به صورت زنده مسیر رو به روی خودش را ببیند و بهترین مسیر را انتخاب کند.

  • واقعیت افزوده برای سرگرمی
    در صنعت سرگرمی، همه چیز به ساخت رابطه قوی بین مخاطبین و شخصیت ها خلاصه می شود. موفقیت شگرف داستانی مثل هری پاتر در این است که مخاطبین توانسته اند رابطه ی بسیار قوی با شخصیت ها بر قرار کنند و همیشه به دنبال این هستند که جزیات بیشتری را در مورد آن ها بدانند.در حال حاضر، برند های معروف تولید محصولات سرگرمی، تکنولوژی AR را به عنوان فرصت بسیار ارزشمندی برای ساخت رابطه ای قوی بین مخاطبین و شخصیت ها می بینند.به عنوان مثال، سازندگان بازی پوکمون گو تصمیم گرفته اند که یک بازی AR با تم هری پاتر بسازند که در آن افراد بتوانند با شخصیت های داستان هری پاتر تعامل داشته باشند.
  • واقعیت افزوده در تعمیرات دستگاه ها
    یکی از بزرگترین کاربردهای تکنولوژی AR در صنایع مربوط به تعمیر و نگهداری از دستگاه های پیچیده می شود. چه یک موتور ماشن باشید چه یک دستگاه MRI، تعمیرکار ها با استفاده از هدست ها و عینک های AR می توانند دید گسترده تری از درون دستگاه داشته باشند و اطلاعاتی در خصوص جزئیات دستگاه را حین تعمیر ببینند.این اطلاعات می تواند شامل نقاطی که ممکن است مشکل داشته باشد و راه حل های احتمالی برای رفع آن مشکل می شود.با پیشرفت تکنولوژی، کاربرد AR در این زمینه گسترده تر می شود و متخصصان قادر خواهند بود اطلاعات بیشتری را به ابزارهای AR اضافه کنند.

چگونه برای کسب و کار خود یک اپلیکیشن واقعیت افزوده بسازیم؟
مواردی که در بالا ذکر شدند، تنها بخشی از کاربردهای بی نظیر تکنولوژی AR می باشند. با پیشرفت هر چه بیشتر این تکنولوژی، اپلیکیشن های AR راه خود را بیشتر از قبل به زندگی ما باز خواهند کرد.صاحبان مشاغل و کسب و کار با بروز بودن و بهره بردن از این تکنولوژی می توانند رابطه ی قوی تری با مشتریان خود برقرار کنند و با فراهم آوردن تجربه ای بی مانند از این تکنولوژی برای مشتریان خود، نام و برند خود را به همه بشناسانند.با توجه به جدید بودن کاربرد های این تکنولوژی مخصوصا در ایران، صاحبان کسب و کار چگونه می توانند از AR برای پیشرفت خود استفاده کنند؟

اگر مایلید خدمات خود را از طریق تکنولوژی واقعیت افزوده به افراد معرفی کنید، می توانید کار ساخت اپلیکیشن واقعیت افزوده را به تیم توسعه مجازی روجا بسپارید. تیم ما با داشتن مهندسین خبره در زمینه کار با این تکنولوژی پذیرای سفارشات شما برای ساخت اپلیکیشن AR مختص به کسب و کار شما می باشد.

 

 

از نمونه اپلیکیشن های طراحی شده در بخش  نمونه کارها   دیدن فرمایید.

و برای ثبت سفارش و یا دریافت مشاوره از طریق صفحه  تماس با ما  اقدام کنید.